Гугл

понеділок, 26 вересня 2016 р.

Пошук нерухомості за ідентифікаційним кодом фізичної особи

Пошук нерухомості за ідентифікаційним кодом фізичної особи

Для прикладу візьмемо народного депутата України Донець Тетяну Анатоліївну. Нам достатньо знати її ім'я.


Насправді цього вже достатньо, щоб здійснити пошук в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Проте, для того, щоб підвищити якість пошуку і отримати інформацію стосовно саме цієї особи, а не іншої, у якої може збігатися П.І.Б., бажано мати її ідентифікаційний код. А щоб отримати ідентифікаційний код фізичної особи, нам допоможе в цьому ресурс "Справочник ИНН Украины" www.drfo.biz. Достатньо заповнити П.І.Б. і ми отримуємо результат пошуку вже з номерами ідентифікаційний кодів. 


Проте є 7 співпадінь. Враховуючи, що народний депутат Т. Донець - це публічна особа, за допомогою, наприклад, Вікіпедії, чи сайта Верховної Ради України нам необхідно дізнатися  її дату народження. 


Ми легко встановили, що дата народження депутата Т. Донець є 11 липня 1980 року. Отже її код нами ідентифіковано на 100 %. 


Копіюємо цей код.



І заходимо на портал електронних сервісі Міністерства юстиції України http://kap.minjust.gov.ua.


Заходимо в розділ "Державний реєстр речових прав на нерухоме майно" / "Отримати інформаційну довідку" https://kap.minjust.gov.ua/login/index/.


Далі проходимо верифікацію за допомогою Bankid.


Або за допомогою електронної пошти mail.gov.ua (її легко отримати за допомогою сого ідентифікаційного коду, реєстрація на сайті https://e-court.mail.gov.ua/?_task=login&_action=plugin.registration_rules). Або за допомогою електронного цифрового підпису (платна послуга).


Далі шукаємо за ідентифікаційним кодом інформацію щодо нерухомості народного депутата. 


І отримуємо результат. Якщо у вас є поштова скринька на mail.gov.ua, то інформація має надійти на неї протягом 24 годин.


Послуга платна, коштує пошук 17,00 грн. + комісія банку, тобто загальна вартість пошуку становить 20 гривень. Результати пошуку будуть викладені в форматі .pdf.

Без банківського рахунка в "Ощадбанку" чи "ПриатБанку" вам буде складно отримати інформацію щодо нерухомості з Державного реєстр речових прав на нерухоме майно. 


Немає коментарів:

Дописати коментар