Гугл

понеділок, 4 березня 2019 р.

Юридичний зв'язок між Зеленським та Гриценком


Ви собі можете уявити, щоб якийсь адвокат представляв інтереси партії "Батьківщина" і одночасно захищав честь, гідність та ділову репутацію Петра Олексійовича в судах? Очевидно, що це був би конфлікт інтересів, оскільки Порошенко і партія Тимошенко є противниками.



Тож, досить дивно виглядає, коли адвокат Качура Олександр Анатолійович захищає інтереси в судах кандидата в Президенти України Гриценка Анатолія Степановича і одночасно його Адвокатське бюро "Качура Лоєрс" розмістило в своєму офісі політичну партію «Слуга народу», яка має прямий зв’язок з командою кандидата в Президенти України Зеленського Володимира Олександровича. 


До речі, тут виникає запитання, чи правомірно розміщувати політичну партію в одному офісі (вул. Січових Стрільців, буд. 77, оф. 728, м. Київ), в якому працює адвокат Качура Олександр Анатолійович, його Адвокатське бюро "Качура Лоєрс" та Адвокатське об'єднання "Качура Лоєрс". Питання в тому, що, наприклад, при обшуку політичної партії адвокат може сказати, що буде порушена адвокатська таємниця і навпаки, коли будуть обшуки, наприклад, в адвокатському об'єднанні, то політична партія може заявити, що це політичний тиск на партію. Крім того виникає запитання, як адвокат може зберігати адвокатську таємницю, якщо в одному офісі № 728 знаходиться і адвокат, і політична партія? 


Трохи хронології. 

11.09.2017 Адвокатське бюро "Качура Лоєрс" (єдиний засновник адвокат Олександр Качура) змінює адресу з вул. Хрещатик, 7/11 на вул. Січових Стрільців , буд. 77, оф. 728.


03.12.2017 куплену політичну партію "Партію рішучих змін" перейменовують в політичну партію "Слуга Народу". 


05.12.2017 політична партія "Слуга Народу" змінює адресу з Печерського узвозу на вул. Січових Стрільців, буд. 77, оф. 728. Спочатку Адвокатське бюро "Качура Лоєрс" здає партії в оренду 4 кв.м офісу, а з 01.10.2018 додатково ще 30 кв.м. При цьому бюро приймає клієнтів за цією ж адресою.


З кінця 2018 року адвокат Олександр Качура веде дві судові справи про захист честі, гідності та ділової репутації Гриценка А.С., де Гриценко є позивачем.



Отже, можна припустити, що Гриценко та Зеленський щонайменше мають прямий зв’язок через спільного адвоката.


Немає коментарів:

Дописати коментар