Гугл

суботу, 5 березня 2016 р.

Порушники правил встановлення літніх майданчиків

Відповідно до Порядку розміщення майданчиків для харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства в місті Києві, в Києві можна встановити літні майданчики біля закладів громадського харчування на підставі дозволів. Ці дозволи діють з травна по жовтень, після чого власникам кафе/ресторанів необхідно демонтувати літні майданчики. Однак деякі підприємці не бажають витрачатися на демонтування, зберігання конструкцій, а потім їх восстановления, тому не демонтують майданчики, чим порушують Порядок і створюють незручності для пішоходів. обмежуючи ширину тротуарів. Очевидно, що існування цих майданчиків не обходиться без корупційної складової Благоустрою, який зобов'язаний демонтувати незаконні літні майданчики. 

Перелік злісних порушників: 

Другий рік не демонтують незаконний літній майданчик біля ресторану "Катюша", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 60.

П'ятий рік не демонтують незаконний літній майданчик біля ресторану "Майами Блюз", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 114.

П'ятий рік не демонтують незаконний літній майданчик біля ресторану "Муракамі", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 57/3. 
   ​
П'ятий рік не демонтують незаконний літній майданчик біля кафе "Нокс", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 114.​

П'ятий рік не демонтують незаконний літній майданчик біля кафе "Бульдог таверна", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 97.

Третій рік не демонтують незаконний літній майданчик біля ресторану "Угорський дім", який розташований на тротуарі за адресою: вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 111-113. 










Немає коментарів:

Дописати коментар