Гугл

четвер, 10 серпня 2017 р.

Де шукати реквізити авансового рахунку для виконавчого провадження?

Відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" від 02.06.2016 до заяви про примусове виконання рішення стягувач додає квитанцію про сплату авансового внеску в розмірі 2 відсотків суми, що підлягає стягненню, але не більше 10 мінімальних розмірів заробітної плати, а за рішенням немайнового характеру та рішень про забезпечення позову - у розмірі одного мінімального розміру заробітної плати з боржника - фізичної особи та в розмірі двох мінімальних розмірів заробітної плати з боржника - юридичної особи (ч. 2 ст. 26).

Отже, тепер слід сплатити авансовий внесок перед тим, як подати на примусове виконання рішення. Мені як раз треба було подати заяву до Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби міста Київ. 


В пошуковій системі "Гугл"я знайшов відповідну веб-сторінку з телефонами виконавчої служби, проте жодний з них не працював. Лише на другий день я зрозумів, що уся інформація застаріла і на цьому ж веб-сайті Головного територіального управління юстиції у місті Києві http://justicekyiv.gov.ua  є окрема сторінка в розділі "Контакти" з контактами ДВС.


http://justicekyiv.gov.ua/dvs_kontakt.html

На цій веб-сторінці є актуальна інформація про районні ДВС.


Самі ж реквізити авансового платежу заховані в розділі "Про управління"/"Державна виконавча служба"/"Повні реквізити депозитних рахунків відділів ДВС" http://justicekyiv.gov.ua/derjavna_vykonavcha_slujba.html




Немає коментарів:

Дописати коментар